Tuesday, May 1, 2012

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! Συνέντευξη του "Marco Salamanca" στο blog μας !!!

Μετά την 1η αποκλειστική συνέντευξη του blog από τον Charlie Baker (a.k.a Skinny Pete), έρχεται και η 2η από τον "Marco Salamanca" !!! Η συνέντευξη πιστεύω έχει αρκετό ενδιαφέρον και όπως θα δείτε υπάρχουν και κάποια κοινά σημεία σε κάποια απάντηση! Διαβάστε την πλήρως μεταφρασμένη συνέντευξη παρακάτω !!! Ερώτηση : Μία από τις αγαπημένες μου σκηνές της σειράς είναι η σκηνή στην οποία "ανταλλάσσετε" πυροβολισμούς με τον Hank στην 3η season, πες μας κάτι για το πως γυρίστηκε αυτή η σκηνή.
Απάντηση : Η μέρα που γυρίστηκε αυτή η σκηνή ήταν ΤΡΕΛΗ. Δουλεύαμε με 2 μονάδες (συνήθως δουλεύουμε μόνο με 1). Μόλις γυρνούσαμε μία σκηνή, έπρεπε να τρέξουμε στην κυριολεξία για να γυρίσουμε μια νέα σκηνή, την οποία είχαν ήδη προετοιμάσει ενώ εμείς δουλεύαμε στην άλλη. Νομίζω ότι είχαμε 1-2 μέρες για να γυρίσουμε την σκηνή, όταν πραγματικά απαιτούνταν μια εβδομάδα! Πρέπει να πω πως περάσαμε πολύ καλά γυρίζοντας την σκηνή!
Ε : Μετά την συμμετοχή σου στο Breaking Bad, έκανες guest roles σε σειρές όπως Dexter, No Ordinary Family και The Mentalist. Βοήθησε την καριέρα σου η συμμετοχή σου στo Breaking Bad;
A : Πρέπει να πω "ναι" με βοήθησε. Είχα auditions για σειρές όπου οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες ήταν μεγάλοι fans του Βreaking Bad, οπότε είμαι σίγουρος ότι με βοήθησε.

Ε : Το 1ο επεισόδιο της 3ης season είχε σκηνοθετηθεί από τον Bryan Cranston, πως ένιωσες που σκηνοθέτησε το επεισόδιο ένας τόσο σπουδαίος ηθοποιός ;
A : Ήταν μεγάλη μου ΤΙΜΉ ! Έδωσε την καλύτερη εισαγωγή για τα πράγματα που ήθελε γίνουν και πώς ήθελε να τα κάνει αυτά, o Bryan είναι υπέροχος τύπος, πολύ αστείος. Αλλά την ίδια ώρα πολύ πολύ επαγγελματίας.

Ε : Στον ρόλο σου στο Breaking Bad, υποδύεσαι έναν badass. Tι ήταν αυτό που απόλαυσες περισσότερο στον ρόλο σου ;
Α : Τα πάντα! Είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα να παίζεις τον κακό τύπο. Μπορείτε να κάνετε τα πιο διασκεδαστικά πράγματα, να ρίχνετε με όπλα, να δέρνεις ανθρώπους όλα αυτά τα cool πράγματα! Όντας ο κακός είναι πολύ cool, μου αρέσει!

Ε : Ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας του Breaking Bad ;
Α : Ο Saul Goodman, αλλά επίσης μου αρέσουν οι δίδυμοι δολοφόνοι από το Μεξικό!

Ε : Πως θα ήθελες να τελειώσει το Breaking Bad, με καλό ή με κακό τέλος ; 
Α : Θα ήθελα ένα χαρούμενο τέλος. Αλλά πρόκειται να είναι δύσκολο, με όλα αυτά που έχουν συμβεί. Ένα πράγμα που ξέρω είναι ότι το τέλος θα μας σοκάρει!

Περιμένουμε τα σχόλια σας !!!

No comments:

Post a Comment