Sunday, April 22, 2012

Walter White | This Night | Breaking Bad Tribute/Character Study


O WalterPinkman έχει βαλθεί να τρελάνει όλους τους fans του Breaking Bad με τα απίστευτα tribute video που φτιάχνει για την σειρά !!! Aυτό που ανέβασε σήμερα είναι το ΚΑΛΎΤΕΡΟ tribute video που έχει γίνει ποτέ για την σειρά! Επίσης περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο το Breaking Bad! Must see video! Περιττό να πούμε ότι το video περιέχει full spoiler από κάθε season της σειράς, οπότε αυτή που δεν έχουν δει την σειρά και έχουν σκοπό να το κάνουν να μην δουν το video. Αναλυτικά παρακάτω και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα :
Ο Walter Pinkman εκτός από εξαιρετικά video κάνει και πολύ ωραίες υποθέσεις για την σειρά αναλυτικά λέει : "Walter White είναι αναμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad. Είναι ο τύπος που ταυτιζόμαστε με αυτόν και νοιαζόμαστε για αυτόν. Έχω την αίσθηση ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει. Νομίζω ότι ο Walter θα είναι ο βασικός villain της 5ης season. O Vince Gilligan ανέκαθεν έλεγε ότι ένας από τους κύριους στόχους του Breaking Bad είναι να μετατραπεί "ο Walter σε Scarface"" Επίσης όπως είπε και ο Walter στον αξέχαστο πιλότο της σειράς "Η Χημεία είναι η μελέτη της ύλης, αλλά εγώ προτιμώ να το δω ως τη μελέτη της αλλαγής. Ανάπτυξη, Αποσύνθεση, Μεταμόρφωση" 
Η μεταμόρφωση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να δούμε τον Walter ως villain στην 5η season ; Εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ. Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια !!!

No comments:

Post a Comment