Monday, April 23, 2012

O ρόλος του "Jesse Pinkman" στους πιο ρεαλιστικούς χαρακτήρες της τηλεόρασης !

Μια αναμενόμενη θέση στην πολύ ενδιαφέρουσα λίστα με τους πιο ρεαλιστικούς χαρακτήρες της τηλεόρασης που δημοσίευσε το theatlantic.com κατέκτησε ο Aaron Paul με τον χαρακτήρα του "Jesse Pinkman"! Αναλυτικά για τον star του Breaking Bad αναφέρει :
"Αν αυτό ήταν πραγματικότητα, ο Jesse Pinkman μάλλον θα ήταν νεκρός μέχρι τώρα - στην πραγματικότητα, οι σεναριογράφοι είχαν σκοπό να τον σκοτώσουν στο τέλος της 1ης season! (ευτυχώς δεν έγινε λόγω της απεργίας των σεναριογράφων εκείνη την εποχή) Αλλά χωρίς τον Jesse πως θα μπορούσαμε να μετρήσουμε ηθική κάθοδο του Walter White ; Όπως έχει επισημάνει ο Vince Gilligan δημιουργός της σειράς, ο Jesse είναι "ο καλός τύπος ανάμεσα σε 2 κακούς τύπους." Ο Jesse είναι κάποιος κακοποιός με φιλοδοξίες και μια συνείδηση​​, κάνοντάς τον έναν από τους πιο ρεαλιστικoύς χαρακτήρες που έχει ποτέ η τηλεόραση.
Μια φωνή μιας ολόκληρης γενιάς ; Ναι, γιατί πόσοι από εμάς έχουν αποδεχτεί ότι δεν πρόκειται να είμαστε αυτό που ελπίζαμε. Επίσης, έχουμε κάνει υπερβολική χρήση αυτής της λέξης.(Bitch-σήμα κατατεθέν του Jesse)" Περιμένουμε την γνώμη σας !

No comments:

Post a Comment