Monday, March 12, 2012

Το cast του Breaking Bad μιλάει για την 5η season !!!

Οι συντελεστές του Breaking Bad στα πλαίσια της προώθησης της 5ης season της σειράς μίλησαν σε ειδική εκδήλωση που έγινε πριν λίγο καιρό !!! Να τονίζουμε πως οι συνεντεύξεις περιέχουν κάποια spoiler για την 5η season !!! Διαβάστε την αναλυτικά πλήρως μεταφρασμένη παρακάτω :

"Tώρα μαγειρεύουμε!" Το cast του Breaking Bad που προβάλετε από το AMC μαζεύτηκε στο Academy of Television Arts & Sciences για ένα πάνελ για να γιορτάσουν την κληρονομιά της σειράς αλλά και για να μας προετοιμάσει για την 5η και τελευταία season της σειράς !

“Eίναι γλυκόπικρο” είπε ο Aaron Paul στο Guide Magazine. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξέρουμε μία ημερομηνία για το τέλος και που πρόκειται να πούμε την ιστορία με τους δικούς μας όρους παρά να την κόψουμε. Δεν πρόκειται να παρατραβήξουμε τα storylines, έτσι ώστε να μείνουμε αγνοί και ειλικρινείς στην ιστορία που λέμε εδώ και 4 season.» Είπε χαρακτηριστικά ο Aaron Paul.

Στην τελευταία season στο σεκταριστικό finale, οι συνέταιροι Jesse και Walter ξαναέγιναν κατά κάποιον τρόπο παρτενέρ μετά τον σκοτωμό του νέμεση του Walter
Gustavo Fring από τον ίδιο., αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως η συνεργασία τους μαζί τέλειωσε (εννοεί του Jesse και του Walter).

«Μία από τις πολύ κεντρικές σχέσεις της σειράς είναι η σχέση μεταξύ του καθηγητή και του μαθητή, μεταξύ του Walter και Jesse», είπε ο δημιουργός της σειράς Vince Gilligan. «Προσωπικά μου έχουν λείψει όλες οι αλληλεπιδράσεις που είχαν στις προηγούμενες season όταν είχαν μείνει μακριά από τον Gustavo Fring. Για αυτό ίσως τους δούμε λίγο πιο κοντά σε αυτή την season.»

Από το υπόλοιπο cast, όλοι ήταν στο σκοτάδι σχετικά με το τι να περιμένουμε από τα τελευταία 16 επεισόδια της σειράς. «Δεν έχω ιδέα τι πρόκειται να συμβεί» είπε η Anna Gunn (Skyler). «Παίρνοντας ένα νέο σενάριο είναι σαν ένα Χριστουγεννιάτικο πρωινό». Όμως η Betsy Brandt (Marie) επιβεβαίωσε ότι η το AMC αποφάσισε η σειρά να χωριστεί σε μικρότερες season των 8 επεισοδίων.

Ένας ηθοποιός που ελπίζει να είναι πίσω είναι ο Giancarlo Esposito, ο οποίος σαν βασιλιάς των καρτέλ καθήλωσε τον χαρακτήρα του αλλά και του τηλεθεατές. Ακόμα και με τον θάνατο του, ο Esposito είπε πως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να επιστρέψει !!! «Θα αγαπούσα να εξερευνήσω πως ο Gustavo έφτασε εκεί που ήταν στο τέλος, αλλά κυρίως την επιρροή του πάνω στον Walter» είπε ο Esposito !!! Eνώ πρόσθεσε πως αυτό θα ήταν συναρπαστικό!!!

Με πολλά ερωτήματα να μένουν να απαντηθούν ξεκινάει η 5η season (Θα αποκαλύψει ο Jesse ότι ο Walter ήταν πίσω από την δολοφονία του Brock ; Θα αποκαλύψει ποτέ ο Hank το μυστικό του Walter ;), ο δημιουργός της σειράς Vince Gilligan επιμένει πως η αφοσίωση του cast αλλά και staff είναι πιο μεγάλη από ποτέ. «Ελπίζω να μπορέσουμε να τελειώσουμε σε ικανοποιητικό τρόπο την σειρά και να μείνουμε πιστή στην αίγλη της σειράς από την 1η μέρα» είπε ο Gilligan. «Και έχουμε μερικά τρελά πράγματα που έρχονται !!!»

Εσείς τι λέτε θα θέλατε να επιστρέψει ο ρόλος Gus Fring στην σειρά ; Περιμένουμε τα σχόλια σας !!!

No comments:

Post a Comment