Sunday, November 4, 2012

Συνέντευξη του Vince Gilligan όπου μιλάει για τα τελευταία επεισόδια και το φινάλε της σειράς!

Ο Vince Gilligan σε συνέντευξη που έδωσε στο Ηuffingtonpost.com μίλησε για τα τελευταία 8 επεισόδια της σειράς αλλά και το τέλος αυτής! Δείτε παρακάτω την πλήρως μεταφρασμένη και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη!

Ε: Σε ποιο σημείο είστε στο γράψιμο των τελευταίων 8 επεισοδίων;
Α: Μόλις τελειώσαμε το 4ο. Είμαστε πίσω στο πρόγραμμα αλλά θέλουμε να τα κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται και να σκεφτούμε όλες τις συνέπειες. Είναι σαν ένα παιχνίδι σκάκι. Σκέφτεσαι “Οκ, άμα το Walt κάνει αυτό, τι θα κάνεις αυτός ο χαρακτήρας; Τι θα κάνει εκείνος ο χαρακτήρας; Τι θα γίνει άμα συμβούν αυτά τα γεγονότα; Ποια είναι η καλύτερη ανταπάντηση;”. Είναι δηλαδή σαν ένα παιχνίδι σκάκι.

Ε: Ξέρετε σ'αυτό το σημείο ποιο θα είναι το τέλος;
Α: Έχουμε ένα πολύ δυνατό προαίσθημα για το ποιο θα είναι το τέλος. Έχουμε τα περισσότερα στοιχεία αλλά λείπουν μερικές λεπτομέριες. Και συνέχεια προσέχουμε. Έχουμε μερικά καλά πράγματα για τα οποία είμαστε ενθουσιασμένοι αλλά κοιτάμε συνέχεια για κάτι καλύτερο.

Ε: Όπως προχωράτε σ'αυτά τα 8 επεισόδια τα αισθήματα είναι λυπή, τρόμος ή ενας συνδυασμός; Ενθουσιασμός;
Α: Ναι, είναι λίγο απ'όλα. Αρχίζω και γίνομαι νοσταλγικός, αλλά υπάρχει και ο τρόμος να το κάνω σωστά. Περισσότερο τρόμος αυτή τη στιγμή. Απλά θέλω να βγει σωστό. Κι όταν σπάσουμε τον όγκο τον ιστοριών, όταν θα έχουν ανελυθεί, τότε θα έρθει η λύπη και θα στεναχωρηθώ που τέλειωσε.
Διάβαζα ένα πολύ καλό άρθρο τις προάλλες για το διαστημόπλοιο που μετακινούσαν σε όλο το Los Angeles. Κάποιος που δούλευε για την Boeing ή την Rockwell -μία από αυτές τις δύο μεγάλες εταιρίας που βοήθησαν στην κατασκευή- είπε: “Μην κλαις επειδή τέλειωσε, χαμογέλα επειδή συνέβη.” Μιλούσαν για τη διαδικασία κατασκευής του διαστημοπλοίου αλλά σκέφτηκα “Wow, έτσι θα προσπαθήσω να είμαι και για το Breaking Bad όταν τελειώσει”

Πως σας φάνηκε η συνέντευξη του Vince;

No comments:

Post a Comment