Monday, March 26, 2012

Συνέντευξη του Bryan Cranston στο Hitfix !!!

O Bryan Cranston σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hitfix έδειξε τον ενθουσιασμό του για την 5η season του Breaking Bad μίλησε για την σκηνοθετική του καριέρα, ενώ αποκαλύφθηκε μια σημαντική σκηνοθετική επιστροφή !!! Διαβάστε την (πλήρως μεταφρασμένη)ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Bryan Cranston παρακάτω :

Mπορεί ο Bryan Cranston να εμφανίστηκε με ένα κεφάλι γεμάτο μαλλιά στα στην πρεμιέρα της ταινίας "Get A Job" αυτή την εβδομάδα, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει πολύ ο ηθοποιός βρίσκεται σε αεροπλάνο για να επιστρέψει στο Albuquerque για τα γυρίσματα της πολυβραβευμένης σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί το “Breaking Bad” και ακούγεται ενθουσιασμένος (και εγώ επίσης) που θα υποδυθεί ξανά τον ρόλο του Walter White.

Κατά την διάρκεια μιας συζήτησης από group δημοσιογράφων, ο Cranston ρωτήθηκε για την διαφορά να χτίζει ένα χαρακτήρα όπως ο Walter White για χρόνια στην τηλεόραση για μια σειρά και για μια ταινία για την οποία θα έχει πολύ λιγότερη ώρα για να κάνει αίσθηση. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος, τελείωσα αυτή την Πέμπτη το βράδυ, την τελευταία μου μέρα, και θα είμαι σε ένα αεροπλάνο την Παρασκευή το πρωί. Θα ξυρίσω το κεφάλι μου τις επόμενες μέρες για να είμαι έτοιμος για το «Breaking Bad» την Δευτέρα.»

Ο Rian Johnson, σκηνοθέτης του "Brick" και της ανερχόμενης ταινίας επιστημονικής φαντασίας "Looper", εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο WonderCon για να συζητήσει για την νέα του ταινία, και επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψει στο Breaking Bad για να σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο !!! (Για όσους δεν θυμόνται, είναι ο σκηνοθέτης του επικού επεισοδίου "The Fly" (3χ10) !).

Ο Βryan Cranston πριν λίγο καιρό σκηνοθέτησε ένα επεισόδιο στο "Modern Family," και του ζητήθηκε να συζητήσει την διαφορά ανάμεσα στο να σκηνοθετείς ένα επεισόδιο της δικής σου σειράς και του να κάνεις guest (σαν σκηνοθέτης) σε άλλη σειρά. Ο Cranston είπε «Υπάρχει μια καθαρή, μεγάλη διάφορα στο να σκηνοθετείς ένα τηλεοπτικό επεισόδιο και μία ταινία. Όταν σκηνοθετείς μία ταινία είσαι ο άνθρωπος που κανονίζει τα πάντα. Το style, τον τόνο, την θέση όλων των πραγμάτων. Και την σχέση σου με του ηθοποιούς, δημιουργείς χαρακτήρες με αυτούς. Εσύ οδηγείς όλα τα νήματα εκεί. Και μετά τέλος. Μετά όλοι παίρνετε ξεχωριστούς δρόμους, και μπορείτε να πάτε σε επεξεργασία και φινέτσα. Και ένας ηθοποιός σε αυτή την περίπτωση ... εκτός αν είστε σούπερ σταρ, ο σκηνοθέτης έχει όλη τη δύναμη. Στο «Get A Job,» μπορώ να μοιραστώ τη γνώμη μου, με τον [σκηνοθέτης] Dylan Kidd και τον [παραγωγός] Michael Shamberg, και αυτοί με ακούνε, αλλά δεν έχω τον έλεγχο αν θα κάνουν αυτά που τους είπα. Στην τηλεόραση, [ο σκηνοθέτης] είναι ο φιλοξενούμενος του πληρώματος. Δεν είστε ακόμη μέλος του πληρώματος. Είσαι ένας επισκέπτης. Θα έρθεις, θα γυρίσεις το επεισόδιο για μια εβδομάδα, και υστέρα θα φύγεις. Αυτό έκανα και στο «Μodern Family» δεν είμαι εδώ για να αλλάξω πράγματα. Όχι είμαι εκεί για να ακολουθώ το σύστημα και αισθάνομαι πως όταν σκηνοθετώ ένα επεισόδιο στην ΤV, πρέπει να δώσω στον δημιουργό της σειράς αυτό που χρειάζεται.

Με την επανέναρξη της παραγωγής του "Breaking Bad" την ερχόμενη Δευτέρα, οι fans της σειράς δεν έχουν πολύ καιρό για να περιμένουν για την επιστροφή του Walter White, και μόνο με βάση τον ενθουσιασμό Cranston, seems like they're planning to hit the ground running. (δεν το μετέφρασα γιατί θα χανόταν η σημασία του)

No comments:

Post a Comment