Wednesday, July 4, 2012

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! Συνέντευξη του Dean Norris στο blog μας !!!

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη των τελευταίων ημερών έφτασε! Ο τεράστιος Dean Norris έδωσε μια εξαιρετική συνέντευξη όπου μίλησε για την 5η season, για τον χαρακτήρα του στην σειρά αλλά και πολλά άλλα! Αυτή είναι η 12η αποκλειστική συνέντευξη του blog! Να πω επίσης ευχαριστώ στον "tsakjohn" για την πολύ καλή μετάφραση που έκανε στην συνέντευξη! Επίσης να πω πως εδώ και λίγο καιρό γίνεται προσπάθεια για να κλείσουμε συνέντευξη με τον Aaron Paul! Επόμενος στόχος όπως καταλάβατε (εάν γίνει η συνέντευξη με τον Aaron Paul) είναι θεός Bryan Cranston! Προσοχή η συνέντευξη περιέχει spoilers από προηγούμενες season της σειράς! Δείτε παρακάτω την πλήρως μεταφρασμένη συνέντευξη!


Ε : Πως προετοιμάζεσαι για το ρόλο σου κάθε φορά και τι πιστεύεις γι’αυτόν ; 
Α : Στη ζωή μου περνάω αρκετό χρόνο με αληθινούς πράκτορες της δίωξης ναρκωτικών και άλλα άτομα που έχουν σχέση με την επιβολή των νόμων. Για κάθε σκηνή απλά προσπαθώ να καθαρίσω το μυαλό μου από ότι έχει σχέση με τη δίωξη και να είμαι παρών σαν Hank. Δεν σκέφτομαι μέσα από αυτά τα άτομα τόσο πολύ. Προσπαθώ να πιάσω την κατάλληλη συναισθηματική πλευρά κάθε σκηνής και αφήνω ότι είναι να έρθει, να έρθει.

Ε : Ο Hank είναι ο μόνος χαρακτήρας της σειράς που δεν παρανομεί. Πιστεύετε ότι είναι εξαιτίας της δουλειάς του ως πράκτορας της δίωξης ή λόγω του χαρακτήρα του ;
Α : Νομίζω έχει να κάνει με το χαρακτήρα του Hank. Πολλοί άνθρωποι από τη δίωξη και η γυναίκα του επίσης, ήθελαν να πει ψέματα σχετικά με τον ξυλοδαρμό του Jesse στην 3η σεζόν. Δε μπορούσε να το κάνει όμως επείδη δεν είναι τέτοιο άτομο. Πρέπει να έχει καθαρή τη συνείδηση του. Αυτό όμως παραλίγο να οδηγήσει στο θάνατο του αργότερα στο επεισόδιο , αλλά το κάρμα υπερίσχυσε. Πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη αίσθηση της δικαιοσύνης.


Ε : Υπάρχει μία λεπτή γραμμή ανάμεσα στην άρνηση και την αφέλεια. Πως καταφέρνεις να ισορροπείς ανάμεσα σε αυτά τα δύο τόσο καλά ;
Α : Δε νομίζω πως ο Hank είναι κάτι από τα 2. Εξαρτάται πολύ από την ικανότητα του να ζυγίζει και να κρίνει τους ανθρώπους. Αυτό έχει δουλέψει αρκετά καλά, αφού ήταν ο μόνος που ανακάλυψε ότι πίσω απ’όλα ήταν ο Gus Fring. Επειδή έχει στο μυαλό του τον Walter σαν ένα μαλθακό χαρακτήρα ήπιων τόνων, αυτό τον εμποδίζει να δει τη πιθανότητα να είναι αυτός ο Heisenberg.

Ε : Ο Hank πρόκειται να είναι up and running στην 5η season ;
Α : ΝΑΙ !!! O Hank θα αρχίσει να δουλεύει πάνω στην υπόθεση ξανά, πιο δυνατός, πιο αποφασισμένος και καλύτερος από ποτέ.


Ε : Το 7ο επεισόδιο της 3ης σεζόν με τίτλο «One minute» ήταν τρελό ! Ο Hank δέρνει τον Jesse και στο τέλος έχουμε τη σκηνή με τους πυροβολισμούς με τα ξαδέρφια από το Μεξικό ! Πες μας μερικά πράγματα για αυτές τις σκηνές.
Α : Για την τελευταία σκηνή ο σκηνοθέτης πραγματικά είχε τις κάμερες να γυρίζουν και να γράφουν και φώναζε οδηγίες. «Κοίτα δεξιά, κοίτα αριστερά, δείξε τρομαγμένος, δείξε ακόμη πιο φοβισμένος, να είσαι σε πανικό , τώρα τους βλέπεις κτλ.» Ο ξυλοδαρμός του Jesse ήταν εξαντλητικός! Έπρεπε να ρίξω 10 με 15 μπουνιές ξανά και ξανά για μισή μέρα. Στο τέλος μετά βίας μπορούσα να κουνήσω το χέρι μου. Δυστυχώς όμως έκανα κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει στα 25 χρόνια που δουλεύω σαν ηθοποιός. Χτύπησα έστω και ελαφρά τον κασκαντέρ της σκηνής. Του έσκισα το χείλος λίγο και αιμορραγούσε. Ακόμη νιώθω άσχημα γι’αυτό.

Ε : Ο Hank μας έχει δείξει ότι είναι ένας δυνατός χαρακτήρας και προτιμάει να μην εξωτερικεύει τα συναισθήματα του. Αν ο Hank ανακαλύψει ότι ο Walter είναι ο μεγάλος Heisenberg τι θα του ήταν πιο δύσκολο. Να παραδώσει τον μπατζανάκη του στη δικαιοσύνη ή να φανεί αδύναμος και εξαπατημένος σε όλους από τον Walter που δούλευε κάτω από τη μύτη του τόσο καιρό;
Α : Δε νομίζω ότι τον ενδιαφέρει αν δείχνει αδύναμος. Πιστεύω θα έχει μια δύσκολη ηθική μάχη με τον εαυτό του σχετικά με το τι είναι καλύτερο και πιο σωστό να κάνει. Δεν είναι εύκολη και απλή η απάντηση.

Ε : Μπορείς να μας δώσεις μερικά στοιχεία για την 5η σεζόν ;
Α : Η 5η σεζόν θα είναι πιο σκοτεινή, πιο βρώμικη και πιο έντονη. Τα στοιχήματα είναι μεγαλύτερα για τον καθένα. Το τέλος της είναι φαινομενικό !!!

Ε : Έχεις έρθει ποτέ στην Ελλάδα ; Ξέρεις για την οικονομική κρίση στη χώρα μας ; Θα μπορούσες να κάνεις ένα σχόλιο ;
Α : Έχω έρθει στην Ελλάδα 2 φορές. Μία όταν ήμουν 22 χρονών με μηχανή. Γνώρισα το τότε κορίτσι μου σε μία παραλία εκεί που ήταν από Σουηδία και έμεινα στην Ελλάδα για αρκετές εβδομάδες. Πανέμορφη χώρα και πανέμορφες αναμνήσεις! Τη 2η φορά ήταν πέρυσι τον Ιούλιου μετά από κάτι σοβαρές ταραχές που έγιναν. Κινηματογράφισα ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τα ναρκωτικά στο πέρασμα των χρόνων το « The Stoned Ages» και κάναμε αρκετά γυρίσματα για αρκετές μέρες σε διάφορα ιστορικά μέρη και αξιοθέατα. Ξέρω για την οικονομική κρίση που υπάρχει. Νιώθω άσχημα για τη χώρα σας και για κάθε χώρα που περνάει δύσκολες στιγμές. Πρόκειται για ένα περίπλοκο ζήτημα. Μπορώ μόνο να πω, ότι ελπίζω ότι η κρίση δεν θα λυθεί πάνω στις πλάτες των φτωχών και της εργατικής τάξης.

Πως σας φάνηκε η συνέντευξη; Περιμένουμε εντυπώσεις!

No comments:

Post a Comment