Sunday, August 28, 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΙΡΩΝ!!!!!!!!!! PART 1

Eπειδή υπάρχουν και άλλες αξιόλογες σειρές εκτός του Breaking Bad  είπα να κάνω μία ανάρτηση σχετικά με τις καλύτερες σειρές που παιζονται ή έχουν παιχτεί στην Αμερική. Σε λίγο καιρό θα έχουμε και άλλα PART. Οι παρακάτω σειρές ειναι : 
nbsp;                                                               
                                                                         JERICHO

Οι ΗΠΑ δέχονται πυρηνική επίθεση. Μία μικρή πόλη (το Jericho του Kansas) όμως μένει ανέπαφη από τις εκρήξεις. Απλώς είδανε από μακρυά την έκρηξη στο Denver. Αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι η ζωή τους δεν θα επηρεαστεί. Χωρίς επικοινωνίες δεν ξέρουν τι ακριβώς έγινε. Τα αποθέματα σε τροφή τελειώνουν. Δεν έχουν ηλεκτρικό. Το πετρέλαιο τελειώνει. Τα αυτοκίνητα ακινητοποιούνται. Τα φάρμακα τελειώνουν επίσης. Πόσο μπορεί να αντέξει μία πόλη αποκλεισμένη από τον υπόλοιπο πλανήτη σε τέτοιες συνθήκες?
Με μικρά και μεγάλα προβλήματα, λοιπόν, οι κάτοικοι του Jericho προσπαθούν να επιβιώσουν.
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 7,5/10!

                         The Walking Dead

Η ιστορία ξεκινάει από τη στιγμή που ο Rick ξυπνάει στο νοσοκομείο μετά από άγνωστο χρονικό διάστημα και διαπιστώνει ότι βρίσκεται μόνος στο νοσοκομείο το οποίο μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο καθώς τα πάντα είναι ανακατεμένα και υπάρχουν παντού αίματα.Αφού καταφέρει να βγει από το νοσοκομείο ψάχνει απεγνωσμένα κάποιον για να ζητήσει βοήθεια και καταφέρνει να βρει έναν πατέρα με το γιο του οι οποίοι του δίνουν καταφύγιο και του εξηγούν πως έχει η κατάσταση, ότι δηλαδή έχει γίνει κατακλυσμός από ζόμπι και υπάρχουν ελάχιστοι άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν. Ο Rick την επόμενη μέρα πάει στο σπίτι του προκειμένου να βρει τη γυναίκα του και το γιο του οι οποίοι όμως έχουν φύγει από το σπίτι. Έτσι ο Rick αποφασίζει να ψάξει να τους βρει.
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 9/10!

                                                                  GAME OF THRONES

Η ιστορία εξελίσσετε σε έναν κόσμο διαφορετικό, όσο και ίδιο με τον δικό μας, όπου οι εποχές διαρκούν χρόνια και συχνά δεκαετίες ολόκληρες. Ο ίδιος ο συγγραφέας δε δίνει κάποιο συγκεκριμένο όνομα στον κόσμο του.
Ενώ το καλοκαίρι τελειώνει και ο μακρύς χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών, ο Ένταρντ Σταρκ ή αλλιώς «Νεντ» (Sean Bean), Aρχοντας του Γουίντερφελ, εγκαταλείπει την αρχαία έδρα του οίκου του έπειτα από επίσκεψη του βασιλιά Ρόμπερτ Μπαράθηον (Mark Addy) και ταξιδεύει στο νότο για να αναλάβει το αξίωμα που θα τον αναδείξει στον δεύτερο ισχυρότερο άνθρωπο του βασιλείου. Σκοπός του είναι να εξιχνιάσει το μυστηριώδη θάνατο του φίλου και προκατόχου του και να αποκαλύψει τη συνωμοσία εναντίον του θρόνου.
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 9,5/10!

                                                                          THE WIRE

Ο Μακνάλτι είναι αστυνομικός στο τμήμα ανθρωποκτονιών και φαίνεται ξύπνιος. Η σειρά αρχίζει με αυτόν να μιλάει σε έναν πληροφοριοδότη του για ένα φόνο. Το θύμα είναι ένας καημένος που τον φώναζαν Snotboogie (μύξα). Κάθε Παρασκευή βράδυ που έπαιζαν ζάρια περίμενε να μαζευτούν αρκετά λεφτά στο τραπέζι, τα άρπαζε και έτρεχε. Τον κυνηγούσαν και τον πλάκωναν στο ξύλο, κάθε φορά. Η μπάτσος αναρωτιέται γιατί τον άφηναν να παίζει μαζί τους. «Got to. This America, man.»
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 9,5/10!

                                                               BOARDWALK EMPIRE


Η ιστορία διαδραματίζεται γύρω στο 1920 (την εποχή της ποτοαπαγόρευσης) στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Atlantic City, βασισμένο στο βιβλίο "Boardwalk Empire: The Birth, High Times and Corruption of Atlantic City". Μια νέα δραματική σειρά εποχής 12 ωραιαίων επεισοδίων με πρωταγωνιστές τους Steve Buscemi (The Sopranos), Michael Pitt (Dawsonʼs Creek) και Michael K. Williams (The Wire). O Martin Scorsese έχει σκηνοθετήσει τον πιλότο και θα συμμετέχει στην παραγωγή των επόμενων επεισοδίων. Θα προβληθεί στο ξεκίνημα της καινούργιας σεζόν.
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 8,5/10!
                                                                   SUPERNATURAL

Όλα ξεκίνησαν 22 χρόνια πριν, όταν ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ ήταν ακόμα παιδιά. Η μητέρα τους πέθανε μυστηριωδώς και ο πατέρας τους ορκίστηκε να βρει τι πραγματικά συνέβη. Ανακαλύπτει ότι τίποτα δεν είναι ό,τι φαίνεται, ο κόσμος είναι γεμάτος από υπερφυσικά όντα, σκιές στο σκοτάδι…
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 6.5/10!

                                                                           FRINGE

A television drama centered around a female FBI agent who is forced to work with an institutionalized scientist in order to rationalize a brewing storm of unexplained phenomena.http://fringe-d-vision.blogspot.com/
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 8/10!                    

 TWO AND A HALF MEN
Ο Τσάρλι είναι ένας εργένης που ζεί στον παράδεισο, έχει σπίτι στην παραλία, πληρώνεται υπερβολικά καλά και έχει μια έντονη ερωτική ζωή. Στην συνέχεια ο αδερφός του ο Άλαν έρχεται να μετακομίσει μαζί του καθώς και ο γίος του ο Τζέικ και έρχονται τα πάνω κάτω....
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 8/10!

                                                                   THE MENTALIST

Ο Patrick Jane είναι ντετέκτιβ και σύμβουλος στο Γραφείο Ερευνών της California (CBI) και κατέχει το ρεκόρ εξιχνίασης σοβαρών εγκλημάτων χρησιμοποιώντας την οξυμένη του παρατηρητικότητα. Στο Γραφείο ο Jane είναι γνωστός για την έλλειψη τήρησης του πρωτοκόλλου και για το ημι-διάσημο παρελθόν του ως ψυχικό μέντιουμ, ικανότητες που τώρα παραδέχεται πως ήταν ψεύτικες. Οι συνάδελφοί του εκτιμούν πολύ τις ικανότητές του αλλά η προϊσταμένη του Teresa Lisbon (Robin Tunney, "Prison Break") αντιδρά στην παρουσία του στην ομάδα της, διστακτικά αναγνωρίζει την βοήθεια που της προσφέρει και τον κατηγορεί για θεατρινισμό, ναρκισσισμό και πολλά άλλα.
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 7,5/10

                                                                       THE SHIELD

Ο ντετέκτιβ Βικ Μακί είναι αρχηγός μιας επίλεκτης Ομάδας Κρούσης, μιας ελίτ σκληρών αστυνομικών, που καταπολεμούν αποτελεσματικά το έγκλημα, υπακούοντας στους πολύ προσωπικούς κανόνες του Μακί. Οι μέθοδοί του, όμως, πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια ανάμεσα στο νόμο και την παρανομία. Όταν ένας νέος διοικητής αναλαμβάνει το τμήμα, πολύ γρήγορα αποδοκιμάζει τις ανορθόδοξες τακτικές του Μακί και βάζει σκοπό να τον διώξει από το Σώμα, ακόμη κι αν, πολλές φορές, αναγκάζεται και ο ίδιος να ζητήσει τη βοήθειά του...
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 9,5/10

Μπορείτε εαν θέλετε να προτείνετε και σεις στα σχόλια περισσότερες σειρές νέες ή παλιότερες.

6 comments:

  1. Λείπει η Lostara !!! Κατα τ΄άλλα κάτι μου θυμίζει... :P

    To Jericho μου κίνησε λίγο το ενδιαφέρον.

    ReplyDelete
  2. Λείπει lost αφού έβαλες και παλιές.
    Το GoT δεν με εντυπωσίασε καθόλου και το θεωρώ αρκετά μέτριο μέχρι στιγμής(δύσκολα θα το συνεχίσω)


    Και κάτι ακόμα (φιλικά πάντοτε). Όταν γίνεται κάτι Copy-Paste(βλ. τελευταία φράση) καλό θα ήταν να βάζαμε την πηγή ή απλώς να μην κάνουμε το copy - paste και να γράψουμε κάτι δικό μας....

    ReplyDelete
  3. sorry sawyer ekana tin diorthosi. entaksei paidia efisa polles eksw gia ta epomena part pou tha exoume se ligo kairo.

    ReplyDelete
  4. Για το CineTV-world η 24άρα είναι η καλύτερη σειρά της τελευταίας δεκαετίας, αλλά και όλων των εποχών! :)

    ReplyDelete
  5. apo autes ths seires kserw elaxistes 2-3 mono
    apo auta pou diabasa tha hthela na arxisw to mentalist einai konta sta gousta mou

    ReplyDelete
  6. entaksei bauer opws eipa tha exoume kai alla part se ligo kairo pou tha exoun mesa to 24 kai alles polles seires

    ReplyDelete