Sunday, June 3, 2012

To "Face Off" καλύτερο επεισόδιο της χρονιάς σύμφωνα με το Οlogy.com !

Ακόμη και αρκετούς μήνες μετά το τέλος της 4ης season του Breaking Bad, η season συνεχίζει να σαρώνει σε διάφορα μεγάλα-μικρά site τα βραβεία για την ανάδειξη της καλύτερης σειράς-επεισοδίου! Αυτή την φορά το Ology.com έκανε μια λίστα με τα 50 καλύτερα επεισόδια της season, και φυσικά στην 1η θέση ήταν το συγκλονιστικό 4.13 "Face Off"! Eπίσης στην 1η 10δα ήταν άλλο ένα επεισόδιο της σειράς το 4.10 "Salud" (στην 6η θέση συγκεκριμένα)! Επίσης το Breaking Bad ήταν και σε άλλη μια λίστα του Ology.com στο παρελθόν! Για να την δείτε πατήστε εδώ. Διαβάστε παρακάτω την  πλήρως μεταφρασμένη αναφορά του site στα 2 επεισόδια! Προσοχή, όμως περιέχει σημαντικά spoilers από το φινάλε του κύκλου!

4.13 "Face Off" : "Τι season ήταν αυτή για το Breaking Bad! Αλλά κανένα επεισόδιο δεν ήταν τόσο καλό αυτή την season όσο το season finale του Βreaking Bad "Face Off"! Ήταν ένας φόρος τιμής σε αυτά που αγαπάμε στην ΤV αυτές τις μέρες! Συναρπαστικό, με σασπένς, παραμένοντας πραγματικό στον τόνο της σειράς! Γεμάτο κινηματογραφικές σκηνές και εξαιρετικές ερμηνείες (το εξαιρετικές δεν μπορεί να περιγράψει τις ερμηνείες του Breaking Bad είναι πολύ λίγο)! Κατά τη διάρκεια της σειράς, έχουμε δει πραγματικά την αλλαγή χαρακτήρων με απόλυτα τερατώδης τρόπους, αλλά σε μια ώρα γεμάτη σκοτεινές ανατροπές και συνεχόμενα twists, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον να βλέπεις το πρόσωπο του Gus Fring να λιώνει (κυριολεκτικά)! Ανεξάρτητα από όλη την καταδίωξη του Gustavo μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, είναι μία από τις πιο τολμηρές, πιο ενοχλητικές στιγμές, από κάθε άλλη σειρά την φετινή περίοδο! Ενώ ο Walter White γίνεται όλο και πιο απειλητικός από ποτέ. Απλά δεν μπορείς να μαντέψεις τι θα συμβεί σε αυτή την σειρά. You just have to let it wash over you in enjoyment and terror!


Eνώ για το 4.10 "Salud" αναφέρει :"Ακόμα και το μπουκάλι είναι ένα έργο τέχνης», είχε πει ο Don Eladio, μόλις είχε λάβει ένα ακριβό μπουκάλι τεκίλας από Gus Fring! Ο Don Eladio θαυμάζει τον τρόπο με τον οποίο κάθε λεπτομέρεια του μπουκαλιού της τεκίλας είναι τέλεια, ότι οι δημιουργοί του δεν σταματούν μόνο με το ποτό. Θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο πράγμα για το Breaking Bad! To οποίo δεν αρκείται απλώς να δημιουργήσει έναn από τoυς πιο συναρπαστικούς κύριους χαρακτήρες στην τηλεόραση, όπως φαίνεται στο "Salud." Κάθε στοιχείο στο Breaking Bad είναι πλούσια σχολαστικά και λεπτομερής δημιουργημένo , σε αντίθεση με την δηλητηριασμένη τεκίλα του Don Eladio ή την μεθ του Jesse και του Walt, μπορείτε να την απολαύσετε άφοβα χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλειά σας.
Περιμένουμε τα σχόλια σας!

No comments:

Post a Comment