Monday, October 3, 2011

Breaking Bad Season 4 Episode "End Tmes" Review

Mέτα από καιρό αποφάσισα να κάνω το 1ο μου review για επεισόδιο του Breaking Bad . Για αυτο δείξτε λίγο επειίκεια. Κάντε τα σχόλια σας πάνω στο επεισόδιο ή για ότι άλλο θέλετε. Ευχαριστώ.
Το επεισόδιο αρχίζει από εκεί που είχε σταματήσει το προηγούμενο (επικό) επεισόδιο "Crawl Space" με τον Walter και την Skyler να ετοιμάζουν τα πραγματά τους για να πάνε να συμπαρασταθούν στον Hank και στη Marie. Με τον Walter να λέει πως δεν θα έρθει μαζί τους για να είναι ασφαλής. Η Skyler προσπαθεί να τον μεταπείσει αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Ο Ηank υποψιάζετε τον Gus για το απειλητικό τηλεφώνημα και στέλνει τον Gomez να ελέγξει το πλυντήριο του Gus. Eν το ματαξύ την ίδια ώρα ο Jesse "μαγειρεύει" και όλη υποψιάζονται ότι ο Walter έστειλε την DEA.
O Saul λέει στον Jesse πως ο Gus πήγε τον Walter στην έρημο για να τον σκοτώσει, ο Jesse μένει έκπληκτος. Η Skyler συνεχίζει να ανησυχεί για τον Walter.
Η Αndrea παίρνει τηλέφωνο τον Jesse λέγοντας του πως ο Brock είναι βαριά άρρωστος. Ο Jesse ανακαλύπτει πως λείπει το τσιγάρο με την ρικίνη και πιστεύει πως ο Walter ήταν αυτός που έδωσε το τσιγάρο στον Brock. Πηγένει στον Walter με σκοπό να τον σκοτώσει, όμως ο Walter λέει πως ο Gus το έκανε και όχι αυτός, ο Jesse θέλει να τον σκοτώσει και ο Walter λέει πως θέλει να βοηθήσει....

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 9,5/10


No comments:

Post a Comment