Wednesday, July 18, 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO! Συνέντευξη του "Kuby" στο blog μας!

H συνέντευξη με τον τρομερό Bill Burr ολοκληρώθηκε! Ο βετεράνος stand up comedian απάντησε στις ερωτήσεις μας, δίνοντας μια από τις καλύτερες συνεντεύξεις του blog! (Btw την φωτογραφία της συνέντευξης μας την έστειλε ο ίδιος!) Δείτε παρακάτω την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη!


Ε : O Huell και ο Kuby αποτελούν μέρος του "A-Team" του Saul Goodman. Τους στέλνει σε αποστολές όπως αυτή στο επεισόδιο 411 "Crawl Space" στο οποίο πρέπει να συλλέξουν από τον Ted Beneke μια επιταγή! Πείτε μας κάτι για αυτή την φοβερή σκηνή.
Α : Αυτή η σκηνή είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα που έχω κάνει ποτέ ως ηθοποιός. Προσέγγισα τη σκηνή με έναν πολύ απλό τρόπο. Το μόνο που θέλει ο Kuby είναι να πάρει την επιταγή και να βγει από εκεί. Δεν θέλει κανένα πρόβλημα και ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να είναι σκληρός γιατί έχει τον Huell ως partner. Προσπάθησα να δώσω την αίσθηση στον Beneke ότι δεν υπήρχε άλλη απόφαση για να πάρει! Είχε ήδη γίνει γι 'αυτόν, οπότε ας το κάνουμε αυτό εύκολο για όλους, κάνε ότι λέω, και τότε θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε τηλεόραση ενώ όλοι περιμένουμε για τελειώσει το θέμα με την επιταγή!

Ε : Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να δούμε την 5η season του Breaking Bad! Εσείς θα είστε σε αυτή;
Α : Δεν μου επιτρέπεται να πω, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα να δείτε τον Kuby και πάλι στην 5η season!

E : Πως ήταν να δουλεύεις με Lavell Crawford (aka Huell) που είναι κωμικός σαν και εσάς;
Α : Είμαστε φίλοι με τον Lavell εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Είναι ένας από τους πιο αστείους ανθρώπους που γνωρίζω, περάσαμε υπέροχα με αυτόν ακούγοντας τις ιστορίες του. Η κωμωδία του προέρχεται κατ 'ευθείαν από την ειλικρίνεια του, έτσι γελάσαμε κάθε μέρα που δουλέψαμε μαζί!

Ε : Πως ήταν για εσάς από έναν stand-up κωμικό να γίνεται ένας σκληρός τύπος στο Breaking Bad;
A : Ήταν σουρεαλιστικό. Είμαι fan του Breaking Bad από το 1ο επεισόδιο. Προφανώς ήθελα να είναι στην σειρά, αλλά δεν ήξερα αν θα συνέβαινε ποτέ. Πήρα κάποια πραγματικά καλή αίσθηση για το έργο που έκανα ως stand up και με έκανε να αισθάνομαι υπέροχα. Συνήθως δεν αφήνουν κωμικούς να κάνουν δράμα. Νομίζουν ότι είμαστε καλοί μόνο στο να κάνουν τους ανθρώπους να γελούν. Οι περισσότερες κωμωδίες προέρχεται από ορισμένες δραματικές καταστάσεις, έτσι είναι αστείο που μερικοί πιστεύουν ότι ένας κωμικός δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει σε μια δραματική σκηνή. Ευτυχώς ο Vince Gilligan δεν είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους. Του χρωστάω τα πάντα που με αφήνει να παίξω έναν χαρακτήρα όπως ο Kuby. Είναι πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!


Ε : Το Breaking Bad έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων, μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο πάνω σε αυτό, επίσης ποια είναι η αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά;
Α : Όσον αφορά εμένα, το Breaking Bad και το Τhe Wire είναι στην δική τους στρατόσφαιρα! Δεν υπάρχουν άλλες τηλεοπτικές σειρές που να πλησιάζουν. Ακόμη και τα μεγαλύτερα σόου φαίνεται να φτάνουν στο peek τους μετά από 3 seasons! Με το Breaking Bad η ποιότητα, η σύγκρουση,  όλη σειρά ανεβαίνει με κάποιο τρόπο κάπως σε ένα νέο επίπεδο με την κάθε season! Απλά, όταν νομίζετε ότι δεν μπορεί να πάρει γίνει πιο αγωνιώδες, το κάνει! Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να δω αυτή την season στην τηλεόραση!

Ε : Ο Vince Gilligan δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξη ότι υπάρχουν πιθανότητες για ένα spin-off show με βάση τον χαρακτήρα του Saul Goodman! Θα σας άρεσε, να είστε μέρος της;
Α : Θα το κάνω χωρίς 2η σκέψη! Αγαπώ τον Saul Goodman σαν χαρακτήρα και είμαι ένας τεράστιος fan του Bob Odenkirk από το τελευταίο του stand up show! Ελπίζω ότι θα συμβεί!

Πως σας φαίνεται η νέα μας συνέντευξη;

No comments:

Post a Comment