Sunday, May 27, 2012

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! Συνέντευξη του "Don Eladio" στο blog μας !!!

Η μεγαλύτερη συνέντευξη του blog (μέχρι την επόμενη) έφτασε! Ο καταπληκτικός Steven Bauer (a.k.a Don Eladio) απάντησε στις ερωτήσεις που του στείλαμε, η συνέντευξη πιστεύω πως αν και είναι μικρότερη σε σχέση με τις άλλες είναι εξίσου πολύ καλή! Πλέον με αυτή το blog έχει φτάσει τις 5 ολοκληρωμένες αποκλειστικές συνεντεύξεις! Oι υπόλοιπες 2 θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες! Επίσης έχω να κάνω μια σημαντική δήλωση, στόχος του blog είναι να πάρει συνέντευξη από όλο το cast του Breaking Bad! Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε από όλους! Επίσης είμαστε κοντά και σε άλλες 2 συνεντεύξεις! Διαβάστε παρακάτω την πλήρως μεταφρασμένη συνέντευξη του Steven Bauer! 
E : Έχετε γίνει γνωστός μέσα από τον ρόλο σας σαν "Manny Ribera" στο Scarface, ο Vince Gilligan σε μια παλαιότερη συνέντευξη του έχει πει πως το Breaking Bad είναι μια σειρά σχετικά με την αλλαγή, "You take Mr. Chips and turn him into Scarface.". Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο πάνω σε αυτό ;
Α : Προσωπικά, ήταν τιμή μου να αναγνωρίζομαι από έναν δημιουργό σαν τον Vince Gilligan, που μου εμπιστεύτηκε να παίξω ένα τόσο περίπλοκο χαρακτήρα όπως ήταν ο Don Eladio.

E : Στο Breaking Bad παίζεις τον ρόλο του Don Eladio, ενός μεξικανού έμπορου ναρκωτικών. Μπορείς να κάνεις ένα σχόλιο σχετικά με τον ρόλο σου; Eπίσης πόσο θεωρείς ότι ο Don Eladio επηρέασε τον χαρακτήρα του Gus;
A : O ρόλος του Don Eladio είναι πολύ συναρπαστικός για να παίξεις! Γιατί ουσιαστικά μου δόθηκε η ευκαιρία - ελευθερία να μάθω την προσωπικότητα του! Πιστεύω ότι ο Don Eladio έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη και την δίψα για εκδίκηση του Gus!


Ε : Υπάρχει κάποια πιθανότητα να σε δούμε ως flash back στην 5η season του Breaking Bad ;
Α : Με αυτή την σειρά υπάρχει πάντα μια πιθανότητα, αλλά από αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω κάτι ... αλλά "I'm keeping my fingers crossed!"

Ε : Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή ολόκληρου του Breaking Bad;
Α : Η αγαπημένη μου σκηνή είναι όταν ο Mike (Jonathan Banks) δίνει μπουνιά στον Walter στο bar! Επίσης μου αρέσει η σκηνή στην οποία ο Walter πηγαίνει με το αυτοκίνητο του να σκοτώσει τον Gus στο σπίτι του και ο Mike τον καλεί στο κινητό και του δίνει εντολή να γυρίσει πίσω!

Ε : Ήταν δύσκολο για έναν ηθοποιό κινηματογράφου, να επιλέξει να παίξει σε μια τηλεοπτική σειρά ;
Α : Καθόλου! Όταν εργάζεσαι με ταλαντούχους ανθρώπους + το υπέροχο γράψιμο είναι ακριβώς το ίδιο για μένα!

Ε : Το 10ο επεισόδιο της 4ης season "Salud" ήταν απίθανο! Η σκηνή στην οποία ο χαρακτήρας σου SPOILER---- πεθαίνει ---- SPOILER ήταν τρομερή! Πες μας κάτι σχετικά με αυτό το επεισόδιο!
Α : Αυτό ήταν ότι πιο διασκεδαστικό έχω κάνει εδώ και χρόνια! Η σκηνή γράφτηκε άψογα, και σκηνοθετήθηκε εξαιρετικά από την Michelle MacLaren . Σε κάποια σημείωση πρόσεξα ότι το μπουκάλι που είχε την τεκίλα, είχε δημιουργηθεί από ένα ειδικό τμήμα του crew, ήταν πολύ εύθραυστο και φοβόμουν ότι θα σπάσει από τον ενθουσιασμό μου να το ανοίξω και τα καταστραφεί η σκηνή, επειδή δεν υπήρχε αντικατάσταση για το μπουκάλι αν έσπαγε! Ήταν απίστευτη σκηνή!

Πως σας φάνηκε η συνέντευξη ; Περιμένουμε τα σχόλια σας!

No comments:

Post a Comment