Monday, July 16, 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ! Συνέντευξη του "Mr Pinkman" στο blog μας!

Oλοκληρώθηκε και η 14η συνέντευξη του blog μας! Ο Michael Bofshever (aka Mr Pinkman) απάντησε στις ερωτήσεις σας δίνοντας μια μικρή αλλά ωραία συνέντευξη! Δείτε παρακάτω την πλήρως μεταφρασμένη συνέντευξη!


Ε : Έχετε παιδιά στην πραγματική σας ζωή; Αν ναι, μοιάζουν στον Jesse;
Α : Ναι είμαι ένας γονέας, αλλά όχι, κανένα από τα παιδιά μου δεν μοιάζει στον Jesse.

Ε : Έχετε παίξει σε 3 επεισόδια του Breaking Bad, ένα σε κάθε μία από τις 3 πρώτες season. Περίμενες ο ρόλο σου να επιβιώσει μέχρι την 3η season ;
A : Δεν είχα προσδοκίες ως προς το πόσο καιρό θα συνεχίσει να εμφανίζεται ο χαρακτήρας μου στο Breaking Bad. Ένα πράγμα που συνειδητοποίησα είναι ότι δεν βλάπτει να παίζεις τον πατέρα τουJesse Pinkman, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, πότε πρόκειται να χρειαστεί τον μπαμπά του για να τον σώσει από τα προβλήματα του!

Ε : Θα επανέλθει ο ρόλο σας στην 5η season του Breaking Bad;
A : Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω ως προς το εάν ή όχι ο χαρακτήρας μου θα επιστρέψει, πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της σειράς.


Ε : Στον ρόλο σας στο Breaking Bad υποδύεστε τον μπαμπά του Jesse, ήρθες κοντά με τον Aaron Paul σαν να ήταν σαν γιος σου;
Α : Ο Aaron Paul είναι ένας καταπληκτικός συνεργάτης και συνδεθήκαμε σαν 2 ηθοποιοί όταν εργάζονται μαζί.


Ε : Πως θα περιέγραφες τον ρόλο σου στο Breaking Bad;
A : Ο κ. Pinkman είναι ένας, στοργικός πατέρας, ο οποίος έχει ωθηθεί προς τα όρια του από τους δύστροπος τρόπους γιους του! Ο Μr Pinkman παίρνει την πολύ σκληρή απόφαση να περιορίσει την σχέση του Jesse με τους γονείς του για την ευημερία της οικογένειας! Αλλά βαθιά μέσα του ο κ. Pinkman θέλει ο γιος του να εντοπίσει και να επιδιορθώσει τους τρόπους του!

Πως σας φαίνεται η νέα μας συνέντευξη;

No comments:

Post a Comment