Sunday, June 17, 2012

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! Συνέντευξη του Μark Margolis στο blog μας

Η συνέντευξη που όλοι περιμένατε ολοκληρώθηκε! Ο καταπληκτικός Μark Margolis απάντησε στις δικές σας ερωτήσεις δίνοντας μια φανταστική συνέντευξη! Με αυτή την συνέντευξη είμαστε ακόμη πιο κοντά για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία κάθε εθισμένου φαν της σειράς, μια συνέντευξη με τον Bryan Cranston! Προσοχή η συνέντευξη περιέχει spoilers για αυτούς που δεν έχουν δει την 4η season! Διαβάστε την πλήρως μεταφρασμένη συνέντευξη παρακάτω :
Ε : Ο χαρακτήρας σας εκφράζει τόσο πολλά συναισθήματα χωρίς να πει ούτε μια λέξη. Πώς αναπτύξατε τις διάφορες ιδιομορφίες του προσώπου για τον χαρακτήρα σας;
Α : Ποτέ δεν "ανέπτυξα" οποιαδήποτε είδους ιδιομορφία προσώπου. Ο χαρακτήρας μου ακούει και βλέπει τι συμβαίνει και οι αλλαγές του προσώπου του είναι η φυσική συνέπεια της σκέψης. Δεν σχεδιάζω ή δουλεύω σε αυτά τα πράγματα άλλο πια, περισσότερο από έναν φυσιολογικό άτομο που μπορεί να μιλήσει και αντιδρά στιγμιαία σε οτιδήποτε έρχεται σε αυτόν. Το μόνο πράγμα που είχα ετοιμάσει ήταν μια πλευρά του στόματος, που μετατράπηκε λίγο όντας αποτέλεσμα της παράλυσης του εγκεφαλικού επεισοδίου. Αυτό το πήρα από την παρατήρηση, πριν από χρόνια, από έναν συγγενή που είχε υποστεί εγκεφαλικό, δεν μπορούσε να μιλήσει, και είχε μια συγκεκριμένη έλλειψη συμμετρίας όσον αφορά την αριστερή και δεξιά πλευρά του στόματος.

Ε : Ποιος είχε την ιδέα ήταν να χρησιμοποιήσετε το κουδούνι ως το μέσο με το οποίο επικοινωνεί ο χαρακτήρα σας;
Α : Ήρθα στην σειρά στον 2ο κύκλο, στην απομακρυσμένη καμπίνα που Tuco στην έρημο όπου με κρατούσε. Η καμπάνα ήταν συνδεδεμένη με την αναπηρική καρέκλα και στο σενάριο είχε σημειωθεί ότι ο Tio επικοινωνούσε - τραβούσε την προσοχή του Tuco χτυπώντας το κουδούνι. Αυτό ήταν ιδιαίτερα αναγκαίο για να τραβήξω την προσοχή του Tuco όταν παρατήρησα ότι ο Walter και ο Jesse σχεδίαζαν να τον δηλητηριάσουν!

Ε : Ήσασταν στο Scarface με τον Steven Bauer. Πως ήταν να συνεργάζεστε μαζί του και πάλι μετά από όλο αυτό το διάστημα;
Α : Ήταν ωραίο που ξαναείδα τον Steven. Τον είχα συναντήσει σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν. Και οι δύο έχουμε εργαστεί σε διάφορες άλλες σειρές της TV, επίσης τον είδα και στο Λος Άντζελες όταν ήμουν εκεί για διακοπές. Νομίζω ότι ο Steven ήταν καταπληκτικός και κατά περιόδους πολύ αστείος στα δύο επεισόδια του ΒΒ που έπαιξε. Μιλώντας για Scarface, εγώ μόλις δούλεψα με τον Αλ Πατσίνο για 1η φορά μετά από 29 χρόνια σε μια ταινία που ονομάζεται "STAND UP GUYS" που θα κυκλοφορήσει το 2013!

E : Πιστεύετε ότι οι άνθρωποι σας αναγνωρίζουν περισσότερο μετά την εμφάνισή σας στο Breaking Bad;
A : Έπαιξα στον 2ο, 3ο & 4ο κύκλο του ΒΒ. Στον 1ο κύκλο κατάλαβα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν ακούσει για την σειρά, αλλά δεν είχαν δει ποτέ τους. Το περασμένο έτος με σταματήσουν συνεχώς επειδή η σειρά έπιασε ένα μεγάλο εύρος θεατών μέσω τις διάδοσης της σειράς. Αλλά αναγνωρίζoμαι από το κοινό εδώ και δεκαετίες ως αποτέλεσμα του SCARFACE αλλά και από εμφανίσεις μου σε άλλες τηλεοπτικές σειρές όπως OZ, THE EQUALIZER και πολλές άλλες.

Ε : Πώς μάθατε για το -----SPOILER----- θάνατο--------SPOILER------ του χαρακτήρα σας;
Α : Είχα μια υποψία ότι θα πεθάνω στον 4ο κύκλο! Ακόμη και αστειεύτηκα με τον Vince για το πως θα πεθάνω! Αλλά στην πραγματικότητα ο Vince μου τηλεφώνησε ένα πρωί να μου πείτε ότι επρόκειτο να εξαλειφθεί ο χαρακτήρας μου και δεν ήθελε να αναστατωθώ γι 'αυτό. Δεν ήμουν όμως, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα έρθει και ο θάνατος μου όταν διάβασα το σενάριο... κάποια στιγμή μετά την κλήση Vince!

E : Αν ο χαρακτήρας σας είχε την ευκαιρία να μιλήσει. Τι νομίζετε ότι θα έλεγε;
Α : He would say exactly what you can easily see him saying, without words, by the expressions on my face, in every scene that i did in all the episodes that i was in

Υ.Γ Δεν μετέφρασα την τελευταία απάντηση για να μην χαθεί η σημασία της
Πως σας φάνηκε η συνέντευξη; Περιμένουμε τα σχόλια σας

No comments:

Post a Comment