Sunday, April 8, 2012

Ο Βryan Cranston επιβεβαίωσε πως η 5η season θα χωριστεί σε δύο μέρη !!!


Ο Βryan Cranston σε συνέντευξη που έδωσε στο ΕW.com επιβεβαίωσε πως η 5η season θα χωριστεί σε δύο μέρη !!!(αν και ήταν κάτι που το ξέραμε ήδη τώρα έγινε και επίσημο) Επίσης μίλησε και για την 5η season λέγοντας κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, ενώ αποκάλυψε πως θα σκηνοθετήσει ένα απερχόμενο επεισόδιο της σειράς (παρακάτω λέει ποιο). Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του(πλήρως μεταφρασμένη) παρακάτω :

Η ερώτηση για τον εάν τελικά το ΑΜC θα χωρίσει την τελευταία season Breaking Bad πήρε απάντηση με επίσημο τρόπο !!!

Ο βραβευμένος με ΕΜΜΥ star του Breaking Bad Βryan Cranston είπε ότι το AMC πράγματι θα χωρίσει την τελευταία season της πολυβραβευμένης σειράς σε δύο μέρη, όπως εικαζόταν για μήνες. «Τις χωρίζουμε» είπε ο Cranston ο οποίος αυτό τον καιρό γυρνάει την 5η season της σειράς στο New Mexico. «Πρόκειται να γυρίσουμε τα πρώτα 8 επεισόδια, μετά θα κάνουμε μια τετράμηνη διακοπή παραγωγής, και τα υπόλοιπα επεισόδια θα προβληθούν την νέα χρονιά.»

Το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία της πρεμιέρας του Breaking Bad, αν και οι ηθοποιοί της σειράς έχουν πει πως η σειρά θα επιστρέψει τον Ιούλιο.

To AMC και η Sony(η εταιρία παραγωγής της σειράς) έχουν διατηρήσει νεκρική σιγή σχετική με την επιστροφή της σειράς αλλά και με την παραγωγή των νέων επεισοδίων. Ένας εκπρόσωπος του στούντιο είπε πως η τετράμηνη διακοπή της παραγωγής είναι "ένα σενάριο" που είναι υπό εξέταση. Το δίκτυο θέλει να χωρίσει την τελευταία season, ώστε να έχει μια ισχυρή δραματική  φέτος το καλοκαίρι καθώς και το επόμενο. (θα ήταν επίσης πιθανώς το Breaking Bad να μπορεί να βραβευτεί για κάθε season ξεχωριστά). Με την παραγωγή του Breaking Bad σε εξέλιξη και το καλοκαίρι να είναι κοντά, προφανώς το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει φτιαχτεί σύντομα.

Ο Bryan Cranston oποίος θα σκηνοθετήσει το επερχόμενο επεισόδιο του Modern Family (θα προβληθεί στις 11 Απριλίου από το ABC), αναμένεται να σκηνοθετήσει το 9ο επεισόδιο της τελευταίας season του Breaking Bad. (το 2013 η πρεμιέρα, αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα)

"Ξεκινάμε από εκεί από όπου είχαμε σταματήσει" είπε ο Bryan Cranston για την έναρξη της 5ης season.
"Ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα μετά την τεράστια δοκιμασία της τελευταίας season όπου ο Gus Fring αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τον κατασκευαστή του. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο σκέφτηκε ο Walter. Kαι όπως ανακαλύπτουμε καθώς περνούν τα χρόνια δεν ξέρουμε ποιος είναι ο Walter White στα αλήθεια. Ακόμα ανακαλύπτω ποιος είναι και προσπαθώ να αφήνω τον εαυτό μου να είναι ανοικτός με αυτόν πηγαίνοντας ολοένα και πιο σκοτεινά.

Περιμένουμε τα σχόλια σας !!!

No comments:

Post a Comment