Thursday, April 5, 2012

Συνέντευξη της Βetsy Brandt στο Ζap2it

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Zap2It η Betsy Brandt μίλησε για τις ομοιότητες του χαρακτήρας της στο Breaking Bad και της ίδιας ενώ επίσης αναφέρθηκε και στην 5η season της σειράς δίνοντας μια δική της πρόβλεψη για το τι θα συμβεί στον Walter !!! Διαβάστε την πλήρως μεταφρασμένη συνέντευξη που έδωσε παρακάτω : Σε μια στιγμή βαθιάς ειλικρίνειας η Betsy Brandt παραδέχτηκε στο Ζap2It ότι μοιράζετε την ίδια συχνότητα κλεψίματος με τον χαρακτήρας της στο Breaking Bad.

«Έκλεβα μικρά κουτάλια στην ζωή μου, και από σύμπτωση το έβαλαν μέσα στο σενάριο» αναφέρει η Betsy Brandt η οποία υποδύεται την Marie Shrader νευρωτική σύζυγο του πράκτορα της DEA, Hank Shrader στο Breaking Bad του ΑΜC.

«Και τελικά, όταν γυρίζαμε το επεισόδιο όπου η Marie πηγαίνει σε ένα σπίτι και κλέβει πράγματα, πήγα έξω σε ένα εστιατόριο με έναν από τους συγγραφείς της σειράς και σχολίαζε εκείνο το μικρό κουταλάκι, ξέρεις, εκείνο το κουταλάκι που συνηθίζουμε να ανακατεύουμε τον καφέ και εγώ το έκλεψα εκείνο το κουτάλι. Το τύλιξα σαν δώρο για αυτόν και του είπα «Κάτι μικρό για σένα!»

Μιας και η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει για την δραματική σειρά, η οποία επιστρέφει με την 5η της season τον Ιούλιο, η Βetsy μας είπε πως πρέπει να περιμένουμε μια εκρηκτική αντίδραση στο επερχόμενο επεισόδιο της νέας season, και μιας δεν μας έδωσε κανένα spoiler, προσέφερε μια προσωπική υπόθεση στην τύχη του Walter White !!!

«Έχουμε και τον καρκίνο» είπε η Βrandt. «Δεν ξέρω που είμαστε σε αυτή την ιστορία, αλλά είναι μια εκκρεμότητα. Δεν πιστεύω πως έφτασε τόσο μακριά !!!(εννοεί για το πως κατάφερε να ζήσει ο Walter)

Θα θέλατε να επιστρέψει ο καρκίνος του Walter ; Περιμένουμε τα σχόλια σας !!!

No comments:

Post a Comment