Wednesday, February 1, 2012

Συνέντευξη του Aaron Paul στο Sundance Festival !!!

Ο Αaron Paul σε συνέντευξη που παραχώρησε στα πλαίσια του Sundance Film Festival μίλησε για την ταινία για την οποία συμμετέχει "Smashed" την πιθανή συμμετοχή του στο "Die Hard 5", ενώ επίσης μίλησε και για την 5η season του Breaking Bad !!! Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω την πλήρως μεταφρασμένη συνέντευξη :

Mε τον Βryan Cranston να χρησιμοποίει την αναγνωσιμότητα που κέρδισε από το “Breaking Bad" κάνοντας πολλές ταινίες, ο εξίσου ταλαντούχος συμπρωταγωνιστής του Aaron Paul (Jesse Pinkman) δεν είναι όμως τόσο βιαστικός για να πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες. Αλλά κρίνοντας από την αντίδραση στο αλκοολικό δράμα "Smashed" το οποίο κάνει πρεμιέρα στο Sundance Film Festival (έχει πάρει πολύ καλές κριτικές) δείχνει ότι μπορεί να μεταφέρει το τεράστιο ταλέντο του από το AMC και σε μελλοντικές ταινίες !!! Εξάλλου είναι ένας από τους υποψηφίους για να παίξει τον γιο του John McClane στο “Die Hard 5”("A Good Day To Die Hard.") !!! Μιλήσαμε με τον Aaron Paul στο Park City και ενώ παραδέχτηκε πως υπάρχουν συνομιλίες για τον ρόλο του γιου , φαίνεται πως ακόμα ότι «Jesse Pinkman» είναι ακόμα προτεραιότητα !!!

«Δεν ξέρω την συμβαίνει με αυτό αυτήν την στιγμή (Die Hard 5) αλλά είναι υπέροχο επειδή η Mary Elizabeth Winstead [παίζουν μαζί στο 'Smashed'] είχε παίξει την κόρη του στην προηγούμενη ταινία !!! Ο Αaron Paul είπε επίσης για την εμπλοκή του στα γυρίσματα της ταινίας “Την μία μέρα «είμαστε» καλά την άλλη όχι γιατί τα γυρίσματα της ταινίας συμπίπτουν με αυτά του της 5ης season του Breaking Bad !!! “

Αλλά ο Paul δεν θα έχει πάντα το Breaking Bad να πιάνει χώρο στο «ημερολόγιό του». Όπως ξέρουν οι fans της σειράς, το AMC πέρσι το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι η σειρά θα έχει άλλη μια και τελευταία season, μια μεγάλη 5η season 16 επεισοδίων, βέβαια υπάρχει και η σκέψη να υπάρξουν 2 μικρότερες seasons των 8 επεισοδίων !!! . Από την μια πλευρά θα ήταν τέλειο για την σειρά τελειώσει στα καλύτερά της , ειδικά μετά την τελευταία καταπληκτική season !!! Αλλά εμείς έπρεπε να ρωτήσουμε τον Paul αν ήταν ξαφνιασμένος που ένα τόσο δημοφιλείς show τελειώνει τόσο γρήγορα .

"Κλαίω τα βράδια κάθε φορά που κοιμάμαι" είπε ο Paul. "Όχι είμαι χαρούμενος που τελειώνει. Το αγαπώ τόσο πολύ που θα είμαι και λυπημένος που τελειώνει. Αλλά είμαι χαρούμενος που τελειώνουμε σε αυτήν την season και δεν θα χρειαστεί να «τραβήξουμε» το σενάριο απλά και μόνο για να το κάνουμε, καταλαβαίνεις τι εννοώ ; Eπίσης θέλουμε να κρατήσουμε την ποιότητα της σειράς στο ίδιο επίπεδο ή ακόμα να την πάμε σε μεγαλύτερο επίπεδο. Νομίζω πως οι σειρές πρέπει να τελειώνουν όταν οι άνθρωποι θέλουν παραπάνω seasons. Όταν μια σειρά συνεχίζει και συνεχίζει για πολλές seasons τότε χάνεται η μαγεία της !!! "

Όπως φαίνεται η καριέρα του Aaron Paul, βρίσκεται στην αρχή της ακόμα . Το "Smashed" παίζεται αυτή την εβδομάδα στο festival Sundance και η ταινία φαίνεται να την περιμένουν αρκετά άτομα !!!

No comments:

Post a Comment