Sunday, July 1, 2012

Συνέντευξη του Aaron Paul όπου μιλάει μεταξύ άλλων και για την 5η season!

O Aaron Paul έδωσε συνέντευξη στο EW.com με αφορμή τα επόμενα ΕΜΜΥ! Ο Αaron Paul μίλησε για το πως γυρίστηκε η σκηνή της "ομιλίας του" στο 7ο επεισόδιο της season "Problem Dog"! Μπορείτε να δείτε την συγκεκριμένη σκηνή εδώ! Ενώ μίλησε και για την 5η season λέγοντας μερικά πολύ ενδιαφέρον πράγματα, χωρίς να δώσει spoilers! Επίσης να ευχαριστήσω τον tsakjohn για την πολύ καλή μετάφραση της συνέντευξης! Δείτε παρακάτω την πλήρως μεταφρασμένη συνέντευξη!


Το Entertainment Weekly στο πλαίσιο της ψηφοφορίας που γινόταν μέχρι και τις 28 Ιουνίου για τις υποψηφιότητες των φετινών ΕΜΜΥ (θα ανακοινωθούν στις 19 Ιουλίου) και μέσω του κριτικού του Ken Tucker, είχε δημιουργήσει μία λίστα με τις δικές του υποψηφιότητες. Με βάση αυτή τη λίστα έκανε διάφορα αφιερώματα με αποσπάσματα και συνεντεύξεις από τους δικούς του υποψήφιους. Φυσικά από τις επιλογές του EW δε θα μπορούσε να λείπει ο Aaron Paul και παρακάτω ακολουθεί το σχετικό αφιέρωμα και η συνέντευξη.

Για έναν αποτυχημένο μαθητή λυκείου, ο Jesse Pinkman έχει χτίσει ένα αρκετά καλό όνομα για τον εαυτό του. Δυστυχώς όμως δολοφονεί έναν παραγωγό μεθαμφεταμίνης. Για τέσσερις σεζόν το Breaking Bad μας απεικονίζει τη μαγευτική κάθοδο του Walter White προς το κακό. Παράλληλα όμως μας γοητεύει και με τους καταδικασμένους αγώνες του συνεργάτη του που παρασύρεται μαζί του. Το θυμωμένο , χαμένο και πληγωμένο αουτσάιντερ , τον Jesse.

Αφού κέρδισε το Outstanding Supporting Actor Emmy για την καταπληκτική δουλειά του στη 3η σεζόν του Breaking Bad o Aaron Paul εντυπωσίασε ξανά στην 4η σεζόν της σειράς καθώς ο Jesse αγωνιζόταν να ξαναχτίσει τη ζωή του μετά τη δολοφονία του όχι και τόσο επικίνδυνου χημικού Gale. Το 7ο επεισόδιο της 4ης σεζόν με τίτλο «Problem Dog» αποδείχθηκε μία βιτρίνα συναισθημάτων για τον Aaron Paul. Κυνηγημένος από το πρόσωπο του Gale (χαρακτηριστική η σκηνή όπου παίζει ένα video game με το πιστόλι και όλες οι εικόνες έρχονται ξανά στο μυαλό του) ο Jesse καθοδηγείται από τον Walter να σκοτώσει ξανά, αυτή τη φορά δηλητηριάζοντας το αφεντικό του Gustavo Fring με ρικίνη. Κάτι που παραλίγο να κάνει με τρεμάμενα χέρια πριν ο Mike τον διακόψει για να του δώσει , για άλλους λόγους , ένα γεμάτο περίστροφο.

Όμως η σκηνή του επεισοδίου που ξεχωρίζει πραγματικά είναι αυτή όπου ο Jesse βρίσκεται στην ομάδα αποτοξίνωσης και πραγματικά ξεγυμνώνει τα συναισθήματα, αφού εκτός από την εξομολόγηση του για τη δολοφονία του Gale (την οποία όμως παρουσιάζει σαν δολοφονία ενός σκυλιού) παραδέχεται στην ομάδα ότι βρισκόταν εκεί μόνο και μόνο για να βρει πελάτες ώστε να πουλήσει μεθαμφεταμίνη. Φυσικά δεν υπάρχει σωτηρία στην εξομολόγηση του, όχι σε αυτό το επεισόδιο. Διαβάστε παρακάτω τι είπε ο Aaron Paul για τα γυρίσματα ενός από τα αγαπημένα του επεισόδια.

Σχετικά με το επεισόδιο
« Ο Jesse ήταν τόσο χαμένος στον κόσμο του και πάλευε με τους δαίμονες του και με το γεγονός ότι δολοφόνησε τον Gale, πιθανότατα τον καλύτερο και πιο ακίνδυνο χαρακτήρα της σειράς.»

Γιατί λατρεύει τη σκηνή όπου βρίσκεται στην ομάδα αποτοξίνωσης «Γιατί ο Jesse ήταν τόσο έντιμος και ειλικρινής και του δόθηκε η ευκαιρία να ομολογήσει τι έκανε , παρόλο που το έκανε μιλώντας για ένα σκυλί. Στ’ αλήθεια όμως ένιωθε σαν να έκανε εξομολόγηση σε αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό άλλωστε έμαθε στην αποτοξίνωση, ότι όλα έχουν να κάνουν με την αποδοχή του ποιος είσαι και πως όλα έχουν να κάνουν με το να συγχωρείς τον εαυτό σου και να είσαι εντάξει μαζί του ώστε να μπορείς να ξεπεράσεις κάτι. Και ο Jesse δεν πιστεύει ότι αξίζει να συγχωρεθεί... Είναι ακόμη μία υπενθύμιση , πραγματικά , ο Jesse δε θέλει να είναι μέρος όλου αυτού. Είναι παγιδευμένος στον ιστό του Walter.

Για τα γυρίσματα της σκηνής «Προσπαθώ πραγματικά να ζήσω το χαρακτήρα του Jesse και στη συγκεκριμένη σκηνή ένιωσα καλά που τα έβγαλα όλα αυτά από μέσα μου. Ένιωθα καλά που τα έλεγα όλα αυτά σε ξένους και τους άφηνα να ξέρουν πως όλα αυτά δεν είναι εντάξει για εμένα. Με την έννοια του «Όχι δεν αξίζω συγχώρεση. Με τι έχουν να κάνουν όλα αυτά ; Ποια η σημασία τους;»

Για την 5η σεζόν
«Δε θα είναι όπως με το πρόσωπο του Gus να διαλύεται , θα είναι πιο σκληρή...Ο Walter εδώ και καιρό προχωράει όλο και βαθύτερα μέσα σε μία σκοτεινή τρύπα και βλέπετε ότι δε θέλει να βγει από αυτή. Δεν έχει να κάνει μόνο με τα λεφτά πλέον. Είναι πολλά, πολλά, πολλά περισσότερα. Πλέον έχει να κάνει με τους δαίμονες μέσα του, με τους οποίους παλεύει μία ολόκληρη ζωή.»

Πως σας φάνηκε η συνέντευξη;

No comments:

Post a Comment