Sunday, June 10, 2012

O Bryan Cranston μιλάει για την συμμετοχή του στο "Madagascar 3: Europe’s Most Wanted"!

Όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι ο Bryan Cranston συμμετείχε στην ταινία "Madagascar 3: Europe’s Most Wanted" η οποία έκανε πρεμιέρα στις Ιουνίου 2012! Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας ο Bryan Cranston έδωσε μια συνέντευξη σχετικά με την ταινία στο Flicksandbits.com! Διαβάστε παρακάτω την πλήρως μεταφρασμένη συνέντευξη. 
Ε : Mπορείτε να μας πείτε σχετικά με τον χαρακτήρα σας στο "Madagascar 3: Europe’s Most Wanted", Vitaly; Πώς βρήκατε την όλη διαδικασία δίνοντας την φωνή σας σε αυτόν;
Α : Ο Vitaly είναι βίαιος και μεγάλος. Είναι γεμάτος περηφάνια και εγωισμό. Είναι σίγουρα το μεγάλο αρσενικό ολόκληρου του τσίρκου. Αυτός είναι ένας μεγάλος χαρακτήρας, μια μεγάλη προσωπικότητα. Εκφράζοντας τον, βασικά δεν μπορείτε να κάνετε κανένα λάθος (γέλια), μερικές φορές πληγώνει τα αυτιά του recordist με την ένταση του .Αλλά ήταν μεγάλη διασκέδαση, γιατί όταν φτάνουμε στο σενάριο και κάνουμε τις γραπτές λέξεις, τότε είμαστε σε θέση να πάμε τον χαρακτήρα λίγο πιο μακριά! Έχεις μια ιδέα για το τι θέλεις να κάνεις απλά ρίχνεις ένα ζευγάρι διαφορετικές εκδόσεις και ιδέες. 'Ηταν υπέροχα, επειδή μας έκανε να αισθανόμαστε θα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κανένα λάθος! Πολλές φορές θα βρείτε ένα μικρό κόσμημα ή μια απάντηση που λειτουργεί καλά.

E : Πως καταλήξατε στην κατάλληλη φωνή για τον Vitaly;
A : Είναι η ρωσική τίγρη, (η φωνή του Vitaly) "Γι 'αυτό ακριβώς έπρεπε να αξιοποιηθεί σε ρωσική προφορά ο τύπος μου» (γέλια). Κοίταξα τα πρώιμα κινούμενα σχέδια του και σκέφτηκα ότι η ρωσική προφορά, το γρύλισμα του Tiger θα προέρχονται από μια βαθιά θέση, πολύ bassy. Αλλά τότε ακριβώς έπαιξα με αυτό, έπαιξα με ορισμένα πράγματα. Δεν ήξερα πώς θα πάνε για αυτό, αλλά υπάρχουν ορισμένες λέξεις όπως "Circus", θα ήθελα απλώς να προφέρουν ένα κομμάτι διαφορετικό, να ακούγεται αστείο και να είναι διασκεδαστικό όταν το ακούς (γέλια).

Ε : Πως το τσίρκο έρχεται στο προσκήνιο για τον Alex, την Marty, την Gloria και τον Melman;
Α : Είναι στο τρέξιμο, όλοι τους είναι κυνηγημένοι. Ακόμα δεν έχουν φτάσει σπίτι οπότε φτάνουν στο σημείο σχεδόν να αιχμαλωτιστούν... Και πρέπει να βρουν ένα μέρος για καταφύγιο! Είναι ακριβώς στη στιγμή όπου πρόκειται να  αιχμαλωτιστούν, είναι σε στυλ, "Πού να πάμε; Που;". Και τότε ακριβώς από πίσω τους είναι το τρένο-τσίρκο με όλες τις εικόνες ζώων από το τσίρκο. Τότε θα ξεπεταχτούν και τα υπόλοιπα ζώα του τσίρκου έξω! Στη συνέχεια, ορισμένα ζώα, όπως εγώ, ο Vitaly, είναι πολύ αμφίβολα σχετικά με τις προθέσεις τους!

Έχει δει κάποιος από εσάς την ταινία; Περιμένουμε τα σχόλια σας.

No comments:

Post a Comment