Thursday, June 7, 2012

Θεωρίες-προβλέψεις για τις εξελίξεις της 5η season του Breaking Bad!

Αν και η 5η season σχετικά αργεί ακόμα (37 μέρες για την ακρίβεια) και δεν έχουμε δει ακόμα trailer-teaser, δημιουργείται σήμερα αυτό το post με αφορμή τους τίτλους των 3 πρώτων επεισοδίων της 5ης season (περισσότερα εδώ), σε αυτό το post θα μπορείτε να πείτε τις προβλέψεις-θεωρίες σχετικά με την 5η season! H ανάρτηση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την έναρξη του 5ου κύκλου!
Aς ξεκινήσω εγώ μια 1η θεωρία σχετικά με το 2ο επεισόδιο: Όπως βλέπετε και από τον τίτλο του επεισοδίου μας παραπέμπει σε όνομα, αυτό το όνομα είναι η Madrigal Electromotive! Για όσους δεν θυμάστε η Γερμανική εταιρία στην οποία ανήκουν τα Los Pollos Hermanos, δηλαδή είναι τα αφεντικά του Gus! Επίσης η εταιρία είχε εμφανιστεί και στις σημειώσεις του Gale σχετικά με το εργαστήριο (Lab Notes).
 
Επίσης μπορείτε να δείτε τον Hank να μιλάει για την συγκεκριμένη σκηνή στο 7ο επεισόδιο της 4ης season "Ρroblem Dog", είναι η τελευταία σκηνή του επεισοδίου (θα βάζαμε Link άλλα το κατεβάζουν συνέχεια)! Εννοείται πως όλα αυτά είναι μια θεωρία και τίποτα παραπάνω:) Πως θα σας φαινόταν σαν ιδέα αυτό; Περιμένουμε να διαβάσουμε και τις δικές σας θεωρίες-προβλέψεις.

No comments:

Post a Comment