Friday, May 18, 2012

Συνέντευξη του Vince Gilligan όπου μιλάει για το finale του Breaking Bad! [ΧΩΡΙΣ SPOILERS]

Μια πολύ ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη συνέντευξη έδωσε στο Νzherald.co.nz o Vince Gilligan με αφορμή την έναρξη της 4ης season στην Νέα Ζηλανδία, μίλησε μεταξύ άλλων και για το φινάλε του Breaking Bad ! Βέβαια δεν είπε και πολλά πράγματα αλλά μπορείτε να τα διαβάσετε άφοβα καθώς δεν περιέχουν καθόλου spoilers ! Διαβάστε την πλήρως μεταφρασμένη συνέντευξη παρακάτω :
Ο άνθρωπος  πίσω από ένα από τα καλύτερα shows της τηλεόρασης ο δημιουργός του Breaking Bad Vince Gilligan λέει πως όλη η ομάδα του «σκοτώνουν τους εαυτούς τους» για να δώσουν στην σειρά το τέλος που της αξίζει. Η πολυβραβευμένη σειρά, σχετικά με τον καθηγητή χημείας που μαγειρεύει μεθ μετά την διάγνωση του με καρκίνο, είναι έτοιμη να φτάσει στο τέλος της με την 5η season, που θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική τον Ιούλιο. Ενώ η τελευταία season θα διασπαστεί σε 2 μικρότερες seasons των 8 επεισοδίων, με το τελευταίο part να βγαίνει τον Ιούλιο του 2013, ο δημιουργός Vince Gilligan είπε πως θα τελειώσει με «με ψηλά το κεφάλι»!

«Σκοτώνουμε τους εαυτούς μας για να κάνουμε την σειρά όσο πιο ικανοποιητική γίνεται. » είπε ο Gilligan. Ενώ πρόσθεσε « Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τελειώσει το Breaking Bad με μια «έκρηξη !» και να τελειώσουμε την σειρά με ψηλά το κεφάλι, με ένα τρόπο με τον οποίο όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι ! Αλλά νομίζω, όπως ξέρουμε, δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τους πάντες, αλλά θα προσπαθήσουμε!» Επίσης είπε πως δεν θα είναι όλοι χαρούμενοι με το φινάλε.

«Κάτι μου λέει πως πολλοί άνθρωποι θα πούνε πως «αα, δεν είναι αυτό που ήλπιζα να γίνει, δεν είχα αυτό στο μυαλό μου.» Δεν το λέω αυτό επειδή το φινάλε δεν θα είναι ικανοποιητικό. Νομίζω πως θα είναι [ικανοποιητικό] για μεγάλη μερίδα τηλεθεατών, και αυτή είναι η μεγαλύτερη προϋπόθεση μας, αλλά όταν κάνεις μια επένδυση σε μια τηλεοπτική εκπομπή, τείνεις να έχεις ένα ιδιόκτητο συναίσθημα προς την κατεύθυνση αυτή. Αυτοί οι χαρακτήρες γίνονται οι δικοί σας χαρακτήρες σας, και έχεις ελπίδες και όνειρα για αυτούς! Έχετε προσδοκίες γι 'αυτούς.» Λίγες λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει σχετικά με το story-arc της 5ης και τελευταίας season, αλλά όπως είπε και ο Vince Gilligan ότι χωρίζουμε σε 2 κομμάτια την season μου έδωσε περισσότερο χρόνο για να δουλέψω το σενάριο ! "Σίγουρα θα μπορούσε να βγει στον αέρα ως ένα μεγάλο μπλοκ των 16 επεισοδίων, αλλά νομίζω ότι τα παιδιά που κάνουν αυτές τις αποφάσεις - που παίρνουν μισθό μεγαλύτερο από τον δικό μου - κατάλαβαν ότι θα ήταν καλύτερο να γίνουν δύο μικρότερου μεγέθους seasons και να λάβουν χώρα μέσα στο 2013» πρόσθεσε ο Gilligan, ενώ επίσης είπε "Είμαι πολύ χαρούμενος γι 'αυτό. Μου αρέσει η ιδέα να είμαστε τριγύρω για περισσότερα χρόνια."
Εσείς τι λέτε; Περιμένουμε τα σχόλια σας

No comments:

Post a Comment