Monday, May 21, 2012

To Breaking Bad στις must see σειρές του καλοκαιριού !

Μιας και οι περισσότερες σειρές έχουν τελειώσει, σειρά πλέον τώρα παίρνουν οι καλοκαιρινές σειρές για αυτό το Yidio.com έκανε μια λίστα με τις σειρές που πρέπει να δεις το αυτό το καλοκαίρι και φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός το Breaking Bad ! Οι υπόλοιπες σειρές τις λίστας είναι : True Blood, The Newsroom, Futurama και Louie. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά  πλήρως μεταφρασμένο άρθρο που αναφερόταν στο Breaking Bad :

"Aν δεν έχετε δει Βreaking Bad, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε! Όμως κυριολεκτικά αυτή την στιγμή. Οι πρώτες season είναι διαθέσιμες στο Netfix, και η 5η season δεν θα κάνει πρεμιέρα μέχρι τον Ιούλιο, οπότε έχετε αρκετό χρόνο για να κάνετε catch up! Ξέρω ότι ίσως χρειαστεί να παρακολουθήσετε αρκετά επεισόδια την ημέρα, αλλά πιστέψτε με δεν θα σας πειράξει καθόλου. Το Breaking Bad είναι από τα καλύτερα show που έχουν βγει- από τα πιο αγωνιώδης της τηλεόρασης!
Η 5η season θα είναι επίσης και η τελευταία, και θα χωριστεί σε 2 μέρη, με το 2ο μέρος να κάνει πρεμιέρα το 2013! Οπότε αν δεν προλάβατε να κάνετε catch up μέχρι τον Ιούλιο, μπορείτε να κάνετε catch up μέχρι να αρχίσει το 2ο μέρος της τελευταίας season.
To Βreaking Bad επιστρέφει στις οθόνες σας την Κυριακή 15 Ιουλίου από το AMC!"
Περιμένουμε τα σχόλια σας ! Υ.Γ Η φωτογραφία είναι από κριτική του Hollywood Reporter για το Breaking Bad και πιστεύω περιγράφει πλήρως την σειρά!

No comments:

Post a Comment