Friday, April 13, 2012

Spoiler για το 2ο επεισόδιο της 5ης season του Breaking Bad !!!

Το spoiler αφορά μερικούς guest χαρακτήρες αλλά όπως θα καταλάβατε παρακάτω είναι κάτι παραπάνω για το σενάριο της 5ης season του Breaking Bad !!! Να τονίσουμε πως η είδηση δεν είναι επιβεβαιωμένη αλλά ότι την έβγαλε ένας τύπος στο imdb, το οποίο δεν φημίζεται για την εγκυρότητα των ειδήσεων του. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω : 
Η είδηση είναι ένα casting call και εμείς το μεταφράσαμε όσο πιο ακριβέστερα γινόταν :) [Herr Schuler] 60ντάρης. Άντρας. Γερμανός. Ένας μεγάλος άνθρωπος με ανέκαφραστο βλέμμα (κάτι σαν τον Mike ας πούμε). Είναι στέλεχος κάποιας εταιρίας, κενό βλέμμα, δυστυχισμένος. Κάτι σαν τον Bruno Ganz (για όσους δεν τον ξέρουν είναι ο τύπος που έπαιζε τον Hitler στις χιλιάδες παρωδίες που κυκλοφορούν-όποιος έχει δει την ταινία καταλαβαίνει πόσο καλός ηθοποιός είναι). Πρέπει να μιλάει οπωσδήποτε Γερμανικά, όλοι οι διάλογοι στα Γερμανικά, guest star σε ένα επεισόδιο με πιθανότητες να κάνει και σε άλλα.


[Herr Herzog] 50-70 ηλικία. Άντρας. Γερμανός. Ο διακεκριμένος διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας, πανίσχυρος μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά με την ίδια προφορά. Ο Steve Jobs της εταιρίας του. Guest star σε ένα επεισόδιο με πιθανότητες να κάνει και σε άλλα.



[CHIEF FOOD TECHNICIAN] 30-45 ηλικία. Άντρας. Γερμανός. Ο αρχηγός της ομάδας του εργαστηρίου, αυτός ο Γερμανός είναι πρόθυμος, ενθουσιασμένος για τη δουλειά του, ένας πρόθυμος σκληρά εργαζόμενος. Όλοι οι διάλογοι στα Γερμανικά, guest star σε ένα επεισόδιο με πιθανότητες να κάνει και σε άλλα.
Όπως καταλάβετε πρόκειται για guest star οι οποίοι είναι Γερμανοί και το μυαλό μας πήγε αμέσως στην Γερμανική εταιρία την οποία είχε ανακαλύψει ο Hank ότι συνεργαζόταν με τον Gus (σε λίγο θα γίνει update με το σχετικό video). Εσείς τι λέτε ; Περιμένουμε τα σχόλια σας !!!

No comments:

Post a Comment