Sunday, April 15, 2012

O Walter Junior έχει τους χειρότερους γονείς !!!

Σε μια πολύ πρωτότυπη λίστα που δημοσίευσε το Vulture.com κατέκτησε την 1η θέση ο Walter Junior !!! H λίστα αφορούσε "Ποιο παιδί δραματικής σειράς του AMC έχει τους χειρότερους γονείς". Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω :
Ο Walter White πάντα ισχυριζόταν πως έγινε ένας έμπορος ναρκωτικών για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του, αλλά σε αυτό το σημείο δεν υποκρίνεται καν πως θέλει να βγει έξω με τον γιο του. Οτιδήποτε και αν κάνει ο Walter Junior δεν είναι αρκετά καλό για τον πατέρα του, για να κερδίσει την αποδοχή του, ούτε όταν δημιούργησε το site δωρεών που αποτέλεσε την τέλεια λύση στο ξέπλυμα χρήματος του πατέρα του.


Φορές στις οποίες ήταν σε κίνδυνο : Μία, όταν ο πατέρας του τον "πότιζε" με τεκίλα. 
Η πιο προφανής πράξη για να δείξει ότι δεν γουστάρει τον πατέρα του : Όταν άλλαξε το όνομα του και από Walter Junior και το έκανε Flynn.

Ποιος από τους 2 γονείς φταίει : Ο Walter Senior, φυσικά.

Πιθανή ψυχολογική ζημιά : Ανάμικτη. Αν ο πατέρας του πεθάνει στην επόμενη season τότε έχει μια πιθανότητα να επανέλθει στο κανονικό. Αλλιώς θα είναι για μια ζωή για επισκέψεις στην φυλακή, και θα κάνει στενάχωρα πρωινά με την Holly. Η ζημία που προκλήθηκε από την αγορά του PT Cruiser για τα γενέθλιά του είναι ανυπολόγιστη.

No comments:

Post a Comment