Sunday, January 15, 2012

Στις 25 πιο αναμενόμενες σειρές του 2012 το Breaking Bad σύμφωνα με το Complex.com

To Complex.com έκανε μια λίστα με τις 25 πιο αναμενόμενες σειρές του 2012 τοποθετώντας το Breaking Bad στην 4η θέση (βάζοντας το True Blood στην 1η θέση !?!?!?!?!?!). Διαβάστε παρακάτω την αναφορά στην σειρά :

"Τι να περιμένουμε : Πολύ λίγα είναι γνωστά για την 5η season , παρά μόνο ότι θα είναι εκπληκτική και ότι θα έχει 16 επεισόδια τα οποία μπορεί να χωριστούν σε 2 seasons των 8 επεισοδίων.

Απαντήσεις σε αυτά τα καυτά ερωτήματα θα δοθούν μόλις αρχίσει η 5η season, δεν υπάρχει περίπτωση ότι στο μυαλό μας ο πανέξυπνος δημιουργός του Breaking Bad Vince Gilligan θα μας αφήσει αναπάντητα αυτά τα ερωτήματα. Επίσης ανυπομονούμε να δούμε το φαινόμενο που λέγεται Bryan Cranston !!!

Oπώς είχαμε δει στο τέλος της 4ης season οι χειρισμοί του Walter στο θέμα του Brock οι οποίοι έφτασαν σε ένα νέο επίπεδο εξυπνάδας δεν πρόκειται να αρέσουν στον συνεργάτη του Jesse . Επίσης υπάρχει και το θέμα με τον γαμπρό του Walter τον πράκτορα της DEA Ηank Schrader ενώ υπάρχει και ο Mike ο οποίος προφανώς και δεν θα είναι χαρούμενος μόλις μάθει για τον θάνατο του Gus !!!
To μόνο που έμεινε να πούμε είναι αργεί ακόμα γαμωτό η 5η season !!!"

No comments:

Post a Comment